Parkeerdruk, Halleluja

"Onze gracht" wordt mooi, heel mooi!!  Mag ook wel, want bewoners van het Buitenom, en Binnendoor hebben bijna een jaar in een zandbak geleefd. Maar: wie mooi wil zijn moet stilzitten, of was dat nou met scheren? Nou ja, in ieder geval het wordt mooi. Mooie lantaarns komen nog, bomen evenzeer en dan gaan we genieten van een fraaie gracht, als het nog iets wordt qua weer...

Maar:  Er verdwijnen wel wat parkeerplaatsten, op zich niet dramatisch, maar omdat met name de Koningszaal vaak wordt gebruikt door andere (kerk)genoodschappen die nogal met de auto komen, ontstaat er een flinke parkeerdruk. Op koopavonden zijn wij nu het dichtsbij het centrum gelegen gratis parkeerplaatsje.

Onlangs bleek tijdens de "pleingroep" dat één van de grootste ergernissen het parkeren op het Panderplein (nee, niet de website) is. Door die parkeerdruk zou dt kunnen toenemen. Voorstel: waarom maken we niet een handtekeninglijst om de gemeente te verzoeken betaald parkeren ook in de avond in te voeren?? Bewoners hebben ofwel een vergunning en een gastenvergunning kan aangevraagd worden. Is er iemand die dat met mij eens is?? zo ja, dan graag een reactie.

Rob Niekerk